General

Jonatan Armengol

Parlem amb el responsable de la il·luminació del Bosc Encantat.

Jonatan Armengol (Barcelona, 1977) és un cul inquiet. La seva ceguesa no li ha impedit fer gairebé res ni deixar de desenvolupar cap de les seves passions. La principal sempre ha estat la gastronomia, que ha marcat la seva vida. Se’l considera l’únic periodista gastronòmic cec i, des de fa més de dues dècades, dirigeix el programa “Comer a ciegas” a Radio Intereconomia. Però no només menja i beu per criticar-ho, també cuina, com demostra al seu canal de Youtube “El reto del fuego” o al concurs de food trucks de TVE “Cocineros al volante”, que, per més senyals, va guanyar. Amb l’empresa Paladar Eventos, que dirigeix, va fer el salt de la gastronomia a la il·luminació. I és que no hi ha repte al que no s’hi enfronti, sempre acompanyat del seu gos Príncipe. Una entrevista de Josep A. Moreno

bosc encantatceguesacuinadiscapacitatentrevistagastronomiagavàGavà televisióJonatan Armengoll'entrevistallumsnadalpaladar eventossuperació