Cuinem a casa

Pollastre rostit amb prunes i pinyons
Proposta ben tradicional pelr dinars i sopars de Nadal des del restaurant Anhel: un pollastre dels de tota la vida però fet pas a pas per si no en sabem.
Ravioli de bolets amb consomé d’au
La sopa nadalenca de tota la vida però amb un volta que la fa més lleugera i moderna. És el que ens proposa el restaurant Major 36 per a qualsevol dinar o sopar de les festes.
La Marisol ens fa pastís de salmó
Recepta per quedar bé aquestes festes i que no té gaire complicació. Això sí, és millor fer-lo d'un dia per l'altre. És el pastís fresc de la Marisol que ens el cuina des de casa.
La Noelia ens fa quiche de pernil i formatge
Fer una quiche és molt fàcil. I la Noèlia encara ens ho fà més fàcil mostrant-ho, pas a pas, en aquesta recepta des de la cuina de casa seva. Una opció ideal per quedar bé sense gaire feina.
La Noelia ens fa un menú fàcil de Nadal
Arriben les festes i tot són dinars i sopars. I moltes vegades no sabem pas que fer. La Noelia arriba al nostre rescat amb una proposta completa: llaminera de porc embolicada amb pasta de full i flam de torró. Ens hem d'estar menys d'una hora a la cuina. Comprovat!
En Josep Antoni ens fa tiramisú
Com que Gavà televisió és com casa nostra, fem tiramisú des de la redacció en un capítol especial del Cuinem a Casa que clou la temporada.
La Silvia ens fa gnocchi amb rodó de porc
Un plat ben italià pel que s'ha de tenir una mica de paciència però que no és pas difícil de fer. Són els gnocchi, que la Silvia acompanya amb un tall tan català com el rodó.
Pàgina 1 de 2