Proposta ben tradicional pelr dinars i sopars de Nadal des del restaurant Anhel: un pollastre dels de tota la vida però fet pas a pas per si no en sabem.
La sopa nadalenca de tota la vida però amb un volta que la fa més lleugera i moderna. És el que ens proposa el restaurant Major 36 per a qualsevol dinar o sopar de les festes.
Recepta per quedar bé aquestes festes i que no té gaire complicació. Això sí, és millor fer-lo d'un dia per l'altre. És el pastís fresc de la Marisol que ens el cuina des de casa.
Fer una quiche és molt fàcil. I la Noèlia encara ens ho fà més fàcil mostrant-ho, pas a pas, en aquesta recepta des de la cuina de casa seva. Una opció ideal per quedar bé sense gaire feina.
Un pastís de xocolata que es fa al microones. Sense complicacions, ràpid i net. És la dolça proposta de la Noelia al Cuinem a Casa.
Arriben les festes i tot són dinars i sopars. I moltes vegades no sabem pas que fer. La Noelia arriba al nostre rescat amb una proposta completa: llaminera de porc embolicada amb pasta de full i flam de torró. Ens hem d'estar menys d'una hora a la cuina. Comprovat!
L'Assumpció té una recepta molt especial. És una mena de coca de recapte però a la seva manera. El secret és a la massa.
Com que Gavà televisió és com casa nostra, fem tiramisú des de la redacció en un capítol especial del Cuinem a Casa que clou la temporada.
Un plat ben italià pel que s'ha de tenir una mica de paciència però que no és pas difícil de fer. Són els gnocchi, que la Silvia acompanya amb un tall tan català com el rodó.
Tan fàcil que sembla impossible. En un moment, la Sílvia Imbernón ens explica com fer un gelat d'avellanes a la cuina de casa.