Unes postres delicioses per als amants de la xocolata. Des de la seva pròpia cuina, la Noelia ens prepara un brownie de xocolata i nous.
Si pensem en braç de gitano, pensem en postres. Però la Noelia ens en proposa un que és salat. Concretament de formatge blau i pernil dolç. I ens ho cuina a casa seva.
Una recepta ben senzilla ideal per als nostres esmorzars, berenars, per acompanyar el cafè... per a qualsevol moment!
Una recepta senzilla, fresca i ideal per aquestes festes. Un pastís de lluç que pot ser un bon entrant per al dinar de Nadal i que la Marisol Calderón ens explica pas a pas.
S'acosta el Nadal i la Marisol Calderón ens proposa un aperitiu fàcil de fer i molt saborós. Són uns xampinyons farcits. Perfectes per obrir boca en aquests dies de trobades familiars.
L'Àngels Font n'està tant de Sant Mateu, el seu poble, que ha escrit un llibre amb les receptes tradicionals que s'hi fan. Avui ens ofereix una mossegadeta de paradís amb el la seva coca celestial.
La Teresa Capitán hi torna. En aquesta ocasió per ensenyar-nos a fer unes postres delicioses: pastís de peres ambn xocolata.
Entrem a la cuina de la Teresa Capitán i hi trobem aromes de la Índia. Ens ensenya la recepta del pollastre al curri. Un plat senzill i saborós que també podeu fer a casa vostra.